HUSORDEN: Indtagelse af/opbevaring af alkohol, illegal medicin og dets emballage, samt truende og voldelig adfærd accepteres ikke i huset. Overtrædelse af disse regler medfører bortvisning.

I tidsrummet 23.00 – 07.30 skal der være ro i huset.

Hjørnestenen1 010

PLIGTER: En gang om ugen skal gulvet vaskes og badeværelset rengøres. Du får udleveret sengetøj og 2 håndklæder ved indskrivning. De kan byttes til rene hver uge.

Er inventar og linned beskadiget betaler du for nyt ved afrejse.

Hjørnestenen 2 005

VED INDSKRIVNING:

Du skal give nogle få personlige oplysninger ved ankomst og indskrivning. Medarbejdere har tavshedspligt og notatpligt. Hele personalegruppen har kendskab til de oplysninger, der nedskrives.

For at kunne rådgive dig bedst muligt, skal du underskrive en SAMTYKKEERKLÆRING. Det gør os sammen med dig i stand til at danne et overblik over din situation. Derved kan vi udarbejde en plan over, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Prisen for ophold pr. døgn er 94 kr. inkl. morgenmad, aftenkaffe med brød og vask.

Du skal være forudbetalende. Dette arrangeres med en FULDMAGT til Kommune eller din bankforbindelse. Ved betaling udleveres nøgle, ved glemt aflevering ved afrejsen bliver du opkrævet 200 kr.

På Hjørnestenen koster FROKOST 20 kr. og AFTENSMAD 25 kr. Varm mad om aftenen laves, hvis beboerne selv vil lave noget og har meldt sig som kokke. Ellers er det kold mad sat frem af personalet. Skriv dig på listen senest kl. 14.00 samme dag, for at deltage i aftensmåltidet og på kokkelisten plus menu dagen i forvejen, hvis du/I vil lave varm mad. Kokke spiser gratis.

I fællesstuerne, på etagerne, er der køkkenudstyr samt køleskab til egen afbenyttelse og på eget ansvar.

 Man kan ikke medbringe møbler og lignende.

AFREJSE og UDEBLIVELSE:

Man bliver udskrevet efter 2 dages udeblivelse uden besked.

Hjørnestenen påtager sig intet ansvar for penge, værdipapirer eller løsøre – du må selv tegne forsikring.

Ved afrejse opbevares effekter på depot i max. 3 mdr.

DIVERSE: Der forefindes PC i fælles-opholdsstue i stueetagen, samt en trådløs router der dækker hele ejendommen, så man kan opkoble sig på internet med sin egen PC (Laptop).

Konkrete klager over institutionens afgørelser kan altid rettes til institutionens forstander.